Welkom bij EBC Nederland

  Creëer financiële rust en ruimte

  Met geld willen we vooral niet al te veel bezig zijn. Maar zorgeloos leven, nu en later, begint wel met financiële rust. En de weg daar naartoe begint met een simpele vraag: “Heb ik op elk moment, verwacht of onverwacht, voldoende geld in mijn portemonnee om de dingen te doen die ik moet én wil doen?” Inderdaad: financiële rust begint met financieel inzicht. En dat geldt voor elke fase in uw leven. 

  Iedere levensfase brengt andere omstandigheden, wensen en mogelijkheden met zich mee. Als het om senioren gaat, onderscheiden we drie fases met elk hun eigen vragen en behoeften als het gaat om financieel inzicht. Kies hieronder uw leeftijdsgroep voor informatie op maat over wat Financieel Fit en Vitaal in uw levensfase betekent: 

  • 50 tot 68 jaar (LP1)
  • 69 tot 78 jaar (LP2)
  • ouder dan 79 (LP3) 

  Wat is Financieel Fit en Vitaal?

  In elke levensfase financieel fit en vitaal zijn, dat is het doel van Financieel Fit en Vitaal van EBC Nederland. Deze dienstverlening bestaat uit: 

  • Een persoonlijk Financieel Inzicht Gesprek van 75 minuten 
  • Gratis Licentie op Persoonlijk Jaarverslag
  • Nazorg: telefonisch sparren naar aanleiding van vragen 

  Hoe werkt financieel Fit en Vitaal?

  Uw Persoonlijk Jaarverslag is uw financiële dashboard. Hier creëren we overzicht. Al uw financiële gegevens op één plek. De adviseur gebruikt dit online dashboard om in drie stappen naar financieel maatwerkadvies te komen. 

  • Stap 1: overzicht 

  Wat komt er binnen en wat gaat eruit? Hoeveel houdt u over na pensionering? Is dat genoeg? Valt er lijfrente vrij? Zit er overwaarde in uw huis? Inzicht in uw situatie nu en in de toekomst. Dat geeft overzicht. 

  • Stap 2: inzicht 

  Geld uit uw stenen halen? Een schenking doen? Nog een grote reis maken? Nu kunt u beginnen met het vormgeven van uw plannen. We schetsen scenario’s en brengen de financiële impact helder in beeld. Dat geeft inzicht. 

  • Stap 3: uitzicht 

  Na het overzicht en het inzicht kunt u beginnen uw doelen te realiseren. Daar helpt uw adviseur u natuurlijk graag bij. U krijgt na afloop van het gesprek een rapport mee met alles wat besproken is, een aantal scenario’s en een aantal mogelijke acties. 

  Hoe vraag ik het aan? 

  Dat is heel eenvoudig. Hieronder vindt u de knop waarmee u op ons online aanmeldformulier komt. Vul dit in en druk op ‘verzenden’ om Financieel Fit en Vitaal aan te vragen. Wij nemen dan via de mail of telefonisch contact met u op om het gesprek in te plannen en u te helpen met het invullen van uw Persoonlijk Jaarverslag. 

  CTA: Direct boeken

  www.financieelfitvitaal.nl/anbo 

  Komt u er niet uit of wilt u wilt u liever eerst een medewerker spreken dan kunt u natuurlijk ook direct bellen met onze support desk, tel 010-2411220