Financieel Fit en Vitaal

  “Financieel Fit & Vitaal heeft me geholpen eindelijk die stap te zetten”

  Persoonlijk Jaarverslag®

  Al je financiële gegevens veilig opgeslagen op één plek, van belastingaangifte tot pensioenoverzicht, van hypotheek tot huishoudboekje. Het Persoonlijk Jaarverslag is je persoonlijke financiële dashboard, waarop jij en je adviseur de koers kunnen uitzetten en je altijd toegang hebt tot de meest actuele gegevens. Verandert er iets in de belastingwetgeving dat invloed heeft op jouw situatie, dan wordt je Persoonlijk Jaarverslag daar vanzelf op aangepast. 

  Financieel Inzicht Gesprek

  Een Financieel Inzicht Gesprek in combinatie met het Persoonlijk Jaarverslag geeft inzicht in je huidige situatie en in de gevolgen van een aantal door jou te bepalen toekomstscenario’s, zoals een andere functie, het kopen van een huis, minder of meer werken, eerder stoppen, tijdelijk geen werk of de overstap naar zelfstandig ondernemerschap. We brengen de effecten van die mogelijke keuzes op je salaris, pensioenopbouw, regelingen en nog veel meer helder in beeld. Dat geeft een solide basis om de juiste keuzes te maken. Alles wordt uiteraard voor je samengevat in een persoonlijk rapport, zodat je het thuis rustig kunt nalezen en bespreken.  

  Je kunt niet bepalen waar je voor gaat, als je niet weet waar je staat

  Vervolggesprek Financieel Inzicht

  Als je weet waar staat en waar je voor wilt gaan, is het tijd om te ontdekken hoe je daar gaat komen. Of het allemaal echt kan en welke stappen je moet zetten. In deze sessie maken jij en je adviseur een verdiepingsslag op het Financieel Inzicht Gesprek. Je diept de toekomstscenario’s uit, belicht ze van alle kanten, zet de puntjes op de i en kijkt naar de impact op je huidige financiële situatie. We gaan op zoek naar de juiste balans om nu en in de toekomst genoeg geld te hebben om te leven zoals jij dat wilt. Vaak vindt dit gesprek plaats met de partner erbij, omdat we nu concreet worden richting actie.

   

  Ik wil nu Financieel Inzicht