Dit is hét moment om de regie te pakken 

  “Grote beslissingen neem je niet puur op gevoel. Vergroot je inzicht en rust door een gesprek aan te vragen.”

  Je komt in het leven allerlei momenten tegen waarop je de kans hebt om iets te veranderen. Een nieuwe baan, eigen baas worden … de Vrijwillige Vertrekregeling van KLM zou zo’n moment kunnen zijn. Om de balans op te maken. En vooruit te kijken. Misschien is er wel meer mogelijk dan je nu denkt. 

  De vrijwillige vertrekregeling van KLM biedt je misschien de mogelijkheid om een life changing stap te maken. Ook al weet je hoeveel salaris je mee zou krijgen bij een vrijwillig vertrek, dan heb je nog niet het complete plaatje. Of de regeling interessant is, hangt van veel meer factoren af. Je toekomstplannen, je thuissituatie, een aanvullend inkomen of een uitkering … je moet alles op de weegschaal leggen om de juiste keuze te maken. 

  • Hoe lang kan ik maximaal financieel overbruggen tot ik een nieuwe baan vind? 
  • Hoe zijn mijn kansen op de arbeidsmarkt? 
  • Zou het iets voor mij zijn om zzp’er te worden? 
  • Kan ik mezelf omscholen en hoeveel tijd heb ik daarvoor als ik gebruik maak van de vrijwillige vertrekregeling?
  • Vanaf wanneer kan ik aanspraak maken op een ww-uitkering? 
  • Hoe zit het met mijn pensioenopbouw? 

  Snel inzicht en persoonlijk advies

  Ecclesia EBC voert al jaren Financieel Inzicht gesprekken met medewerkers van KLM. Wij hebben speciaal voor medewerkers die een vrijwillig vertrek overwegen een online Financieel Inzicht gesprek ontwikkeld. 

  Snel inzicht in de financiële consequenties van een vrijwillig vertrek bij de KLM én antwoord op de voor jou belangrijke vragen. Als je op basis hiervan besluit deel te nemen aan de VVR, kun je de factuur achteraf bij KLM declareren.

  Het gesprek helpt je met kiezen, je kunt dus ook gewoon besluiten in dienst te blijven. Maar dan weet je in elk geval zeker dat je de juiste keuze maakt. 

  In het kort: wat krijg je

  • Online Financieel Inzicht Gesprek van 1 uur met een financieel adviseur van Ecclesia EBC
  • Beknopt persoonlijk rapport met tips en aanbevelingen
  • 12 maanden licentie voor Persoonlijk Jaarverslag (online financieel dashboard)
  • 0,5 uur sparren voor vragen die opkomen na het eerste gesprek 

  De kosten voor deze dienstverlening zijn € 347,50 (incl btw is dat € 420,47). Heb je de beschikking over DI-budget? Dan kun je dat budget hiervoor gebruiken. Het gehele traject hierboven, incl. de licentie op Persoonlijk jaarverslag worden dan betaald uit je bruto DI-budget. Heb je geen DI-budget? Dan ontvang je na afloop van het traject een factuur voor het bedrag van € 420,47.

  Als je op basis van het Financieel Inzicht gesprek besluit deel te nemen aan de VVR, kun je de factuur achteraf bij KLM declareren.

  Heb je de kosten geboekt op je DI-budget via MyLearning? Dan krijg je deze bij deelname aan de VVR teruggeboekt op je DI-budget. Dit wordt na definitief worden van de vaststellingsovereenkomst verwerkt. 

  Heb je de kosten zelf betaald? Dan kun je de factuur bij deelname aan de VVR na definitief worden van de vaststellingsovereenkomst declareren via de gebruikelijke declaratiewijze. Vul je declaratie goed in, doe de factuur erbij en laat je declaratie autoriseren door je manager. Declareer je via Declaree? Vink dan de categorie ‘juridische kosten’ aan. Declareer je niet via Declaree? Gebruik dan de categorie ‘Diverse overige kosten met bon’. 

  Aanmelden met DI-budget

  Aanmelden zonder DI-budget