Samen bewust en gerust vooruit

Financieel Fit en Vitaal voor medewerkers van Ecclesia B.V.

““Ecclesia EBC Financieel Fit & Vitaal heeft me enorm geholpen keuzes te maken, zowel in mijn werk als voor mijn persoonlijke groei.””

We leven in turbulente tijden. De wereld is in beweging, de toekomst onvoorspelbaar. Tegelijkertijd maak je plannen voor die toekomst. Grip krijgen en houden over je financiële situatie is dan belangrijk. Of je nu gaat samenwonen, trouwen, een gezin wilt stichten, een huis gaat kopen, een andere baan overweegt, gaat scheiden, eerder wilt stoppen met werken, mantelzorger bent of wordt, een sabbatical wilt nemen of gewoon meer regie wilt pakken over je financiële leven; het begint met inzicht, overzicht en uitzicht. Financieel Fit en Vitaal helpt je daarbij.

Pak de regie, met Financieel Fit en Vitaal

Financieel Fit en Vitaal is een pakket aan dienstverlening om jou te helpen financieel inzicht en financiële rust te creëren. Maar eigenlijk gaat Financieel Fit en Vitaal vooral over het waarmaken van je plannen, je doelen en je dromen. In onze ogen is geld namelijk nooit een doel, maar een middel om te kunnen leven zoals jij het wilt, nu én later. Financieel Fit en Vitaal bestaat uit:

  • Financieel Inzicht Gesprek (90 minuten)
  • Licentie Persoonlijk Jaarverslag® zolang je in dienst bent bij Ecclesia BV
  • Rapport met tips en aandachtspunten om je financiële zaken te optimaliseren

Het Financieel Inzicht Gesprek is de eerste stap naar meer grip op je geld, je leven en je plannen. We helpen je met het stellen van doelen en maken inzichtelijk hoe je die (financieel) kunt bereiken.

Het Persoonlijk Jaarverslag® is je financiële dashboard, waarmee je inzicht, overzicht en uitzicht voor jezelf creëert. Je adviseur helpt je graag met het inrichten van jouw Persoonlijk Jaarverslag.

Het rapport dat je na afloop ontvangt geeft je een samenvatting van het Financieel Inzicht Gesprek en tips en acties om financieel fit en vitaal te worden.

Vertrouwelijkheid; er wordt vanzelfsprekend zorgvuldig met je gegevens omgegaan, zo worden deze niet gedeeld met je werkgever en zijn ze uitsluitend beschikbaar voor je adviseur en collega’s die een rol spelen om jou van dienst te zijn.

Gratis Financieel Inzicht Gesprek

Het eerste gesprek, Financieel Inzicht, komt voor rekening van Ecclesia. Een eventueel vervolggesprek kun je financieren vanuit je beschikbare DI-budget óf betaal je zelf. Na het eerste gesprek houd je – zolang je bij Ecclesia werkt – gratis toegang tot je Persoonlijk Jaarverslag®.

Persoonlijke en professionele groei

De slimme combinatie van een online dashboard met persoonlijk advies op maat maakt Financieel Fit en Vitaal een bijzonder krachtig instrument voor professionele en persoonlijke groei. Het daagt je uit te denken in mogelijkheden en kansen in plaats van beperkingen en obstakels.

Financieel Fit en Vitaal door het leven gaan geeft overzicht, inzicht en uitzicht. Je weet waar staat en welke acties je kunt ondernemen om te zorgen dat je jouw doelen haalt.

Ja, geef mij financieel inzicht