Financiële planning

  “Dik twee decennia jaar ervaring, een enthousiast team van 40 adviseurs en een heldere visie”

  Persoonlijke geldstrategie

  Echt goede financiële planning betekent: geld dienstbaar maken aan het leven dat je het liefste wilt leven. En zorgen dat jij op elk moment genoeg geld hebt om te kunnen leven hoe jij dat wilt. Nu én later. Daarbij geldt: zonder doel geen richting. Wat zijn je wensen, je dromen en je plannen voor de toekomst? Daar begint het mee. Door vervolgens je arbeidsvoorwaarden en je privé-situatie optimaal op elkaar af te stemmen, komen we tot een persoonlijke geldstrategie die je concrete handvatten geeft om mee aan de slag te gaan. We kijken naar je pensioenregeling(en), je verzekeringen, eventueel naar je hypotheek. We kijken ook wat er via je werk mogelijk is als het gaat om pensioenopbouw, verlofregelingen en mogelijkheden tot vervroegd uittreden.

  Vermogen en pensioen

  Wanneer wil je stoppen met werken en wanneer kún je stoppen? En hoe zit dat bij je partner? Wat is de meest optimale manier om vermogen op te bouwen: sparen, beleggen, je hypotheek oversluiten? Vaak is het een combinatie hiervan. We kijken hierbij niet alleen naar vermogensopbouw maar ook naar vermogensafbouw tijdens je pensioen. Hoeveel heb je nodig om niet aan het eind van je geld nog een fors aantal levensjaren over te houden? 

   

  Ik wil een Financieel Adviesgesprek plannen

  Periodiek advies en bemiddeling

  Je financieel planner kan je ook helpen om je wensen en doelen te vertalen naar concrete acties. We staan staan naast je met advies en bemiddeling, van verzekeringen tot hypotheekadvies en van beleggingsstrategie tot vermogensadvies. Samen leggen we de financiële puzzel. Met een team van financieel planners en productspecialisten begeleiden we je bij de uitvoering en implementatie van je financiële plan, houden je scherp en helpen je bij het maken van de slimste keuzes op het gebied van: 

  • Beleggen
  • Pensioen
  • Lijfrente 
  • Hypotheken
  • Verzekeringen  

  Zo helpen we je niet alleen óp weg, maar ook ónderweg. Waar het bij ons allemaal om draait is: jouw doorlopend in staat stellen om je doelen te halen. We bewaken je financiële masterplan en we zorgen dat jij op koers blijft. Als het nodig is sturen we bij, samen. Je adviseur kent jouw situatie als geen ander en kan proactief inspelen op verwachte veranderingen en snel schakelen bij onverwachte gebeurtenissen. 

  Ook bij grote life events als een huwelijk, de geboorte van een kind, een verhuizing of een verandering in je werk staat jouw financieel planner uiteraard voor je klaar om samen te sparren. 

  Maak een afspraak met een financieel planner