Financieel Fit & Vitaal voor VHIC

Welkom op de informatiepagina van Financieel Fit en Vitaal voor medewerkers van VHIC

Financieel fit en vitaal door het leven gaan, geeft overzicht, inzicht en uitzicht. Je weet waar je staat en welke acties je kunt ondernemen om te zorgen dat je je plannen, doelen en dromen waar kunt maken. VHIC wil medewerkers hier graag bij ondersteunen en biedt haar medewerkers daarom een Financieel Fit en Vitaal traject aan.

Financieel Fit en Vitaal is een pakket aan dienstverlening om jou te helpen financiële rust te creëren. Hierbij is geld niet het doel, maar een middel om te kunnen leven zoals jij het wilt, nu én later.

VHIC werkt hiervoor samen met Ecclesia EBC uit Rotterdam. Ecclesia EBC is een onafhankelijke partij en er wordt geen informatie over jouw financiën gedeeld met VHIC.

Pak de regie met Financieel Fit en Vitaal

Het Financieel Fit en Vitaal traject bestaat uit:

  • Financieel Inzicht gesprek
  • Financieel Advies gesprek
  • Een jaar lang licentie op het Persoonlijk Jaarverslag
  • Een rapport met tips en aandachtspunten om je financiële zaken te optimaliseren.

Het Financieel Inzicht Gesprek is de eerste stap naar meer grip op je geld, je leven en je plannen. We helpen je met het stellen van doelen en maken inzichtelijk hoe je die (financieel) kunt bereiken.

Het Financieel Advies Gesprek volgt binnen een jaar na het Financieel Inzicht gesprek en is bedoeld om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Het Persoonlijk Jaarverslag is je financiële dashboard, waarmee je inzicht, overzicht en uitzicht voor jezelf creëert. Je adviseur helpt je graag met het inrichten van jouw Persoonlijk Jaarverslag.

Na de gesprekken met de adviseur van Ecclesia EBC kun je zelf aan de slag met de tips en acties uit het rapport om financieel fit en vitaal te worden en te blijven.

Kijk hier het webinar “Breng geld tot leven” terug.

Meer informatie

In de uitgebreide brochure op de volgende pagina vind je meer informatie over het Financieel Fit en Vitaal Traject. Heb je na het lezen hiervan nog vragen neem dan contact op met Personeelszaken van VHIC. We lichten het graag verder toe.

Ja, ik meld mij aan voor Financieel Fit en Vitaal