Aan de slag met jouw toekomstplannen

Van welke grote gebeurtenis in je leven ga jij stralen? Misschien zijn dat kinderen, of juist niet. Een reis ver van huis of een verbouwing van je huis. Het switchen van baas of liever eigen baas. Bij elke keuze die je maakt, wil je natuurlijk wel comfortabel blijven leven. Wij geven je financieel inzicht voor verdrietige én blije gebeurtenissen. Dat geeft rust.

Gesprek aanvragen

“Dit gesprek geeft op een heldere en prettige manier inzicht in je financiële situatie van nu en in de toekomst”

Een nieuwe baas

Je kiest ervoor om bij een ander bedrijf aan de slag te gaan. Dan wil je weten wat de gevolgen zijn van je nieuwe arbeidsvoorwaarden. Ook is het verstandig dat je keuzes maakt over je pensioenopbouw. Wat betekent waardeoverdracht? En hoe zit het met het nabestaandenpensioen? Vast geen makkelijke materie voor je. Wij maken het helder.

Stopt jouw baan tegen je zin in? Lees verder

Eigen baas

Liever zelfstandig verder? Je hebt groot gelijk. De vrijheid van het ondernemerschap is aantrekkelijk. En daar horen ook belangrijke overwegingen bij. Hoe ga je  pensioen opbouwen? Hoeveel zet je opzij voor als je ziek word of arbeidsongeschikt raakt? Samen maken we een plan.

Meer weten over arbeidsongeschiktheid? Lees verder

(Eerder) stoppen met werken

Eigen baas of niet, jij bent de baas over je toekomst. Dus wil je eerder stoppen met werken, dan komt jouw pensioen in zicht. Wat wordt dan je inkomen? Hoe hoog is je AOW? En wat als je juist langer wil doorwerken? Of minder wil gaan werken? Samen maken we een goed plan voor jouw pensioen.

Samen verder

Trouwen, samenwonen of eerst nog even ‘latten’, het maakt niet uit: jullie willen samen verder. Stap je samen in het huwelijksbootje of ga je voor geregistreerd partnerschap? En hoe zit het met de belasting als je van een één- naar een tweeverdienend huishouden gaan? Wij geven je financieel inzicht.

Ga je uit elkaar? Lees verder

Hoera, een kindje

Geweldig, jullie willen of verwachten een kindje. Bij een kleine op komst, horen grote vragen: kan ik minder of anders gaan werken? Hoe zit het met kinderopvangtoeslag? Hoeveel geld moet je opzij zetten? En misschien willen opa en oma wel meesparen. Laten we samen de puzzel leggen.

Een nieuw thuis

Je eerste huis, of een vakantiehuis in Frankrijk. Een nieuw dak boven je hoofd is een spannende gebeurtenis. Wij helpen je om het financiële totaalplaatje te zien: kun je de (extra) hypotheeklasten dragen? Moet je in de toekomst rekening houden met grote bouwkosten? Samen leggen we het financiële fundament onder je nieuwe huis.

Even eruit

Je bent eruit … ik wil eruit! Toe aan een sabbatical. Omdat die backpack lonkt, dat boek eindelijk geschreven moet worden of omdat je gewoon even helemaal niks wilt. Wat betekent zo’n uitstapje voor je inkomen? Hoe zit het met pensioenopbouw in die periode? En zijn er gevolgen voor de WW-uitkering? Wij geven je financieel inzicht.

Financiële meevaller

Dat is lekker! Salarisverhoging, een extra bonus, schenking of overwaarde van je huis. Je kunt het goed gebruiken. Wat ga je ermee doen: direct uitgeven of apart zetten voor later? Laten we samen een plan maken.

Heb je juist een financiële tegenvaller? Lees verder

Ook financieel fit & vitaal worden?

Wij hebben al meer dan 42.000 mensen geholpen met waardevol financieel inzicht.

Waarom Financieel Fit & Vitaal voor mij?
  • ✓ Vertrouwd

    Vertel volledig in vertrouwen jouw wensen en doelen

  • ✓ Inzicht

    Krijg inzicht van bekwame financieel experts

  • ✓ Financiële rust

    Ervaar rust over je financiën door helder inzicht én overzicht