Vakmensen met levenservaring

Bij ons kun je in vertrouwen jouw wensen en doelen vertellen. En krijg je op een heldere manier inzicht in en overzicht over je financiën. Zo weet je waar je staat en waar je voor kunt gaan. Nu én later.

Wat ons typeert? We zijn een hechte club enthousiaste mensen die heel breed met jou meedenken. Vanuit oprechte aandacht voor jouw situatie. Met tientallen jaren aan ervaring in de financiële dienstverlening, en met nog meer levenservaring.

“Onderzoeken wat mensen écht willen” Richard Bezemer

Ik ben gespecialiseerd in het maken van een totale financiële planning. Daarbij ga ik graag in gesprek om te onderzoeken wat mensen écht willen. Om van daaruit te kijken hoe je dromen kan realiseren. Ik werk sinds 2019 bij Ecclesia en vind het werk als financieel planner gewoon fantastisch. Ik ben getrouwd met Melanie en heb twee dochters. Verder zit ik vaak op de racefiets.

“Blij maken en financiële rust bieden” Karl Bruinen

Ik maak plannen rondom werk en inkomen, en geef inzicht in de financiële situatie nu en in de toekomst. Vanaf 2017 werk ik bij Ecclesia. Met een fantastisch team staan we klaar om klanten te helpen bewuste keuzes te maken rondom werk en inkomen. Mijn lijfspreuk is ‘Geniet van gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag.’ Ik ben getrouwd met Claudia en heb twee dochters. Ik houd van reizen, sporten en genieten met mijn gezin.

“Een goed gesprek is topsport” Marcel Biesbroek

Ik heb verstand van veel zaken die zowel zakelijk als privé kunnen spelen. Een belangrijk onderdeel van mijn werk is herkennen. Mensen er bijvoorbeeld op wijzen dat een testament raadzaam is. Mijn klanten wil ik helpen om goed onderbouwde, impactvolle keuzes te maken. Op zoek naar de wens achter de wens. Aan tafel bij mij toets ik dan of plannen haalbaar zijn. Zo’n gesprek zie ik als topsport. Daarover gesproken, ik ben een Rotterdammer en regelmatig te vinden in het Feyenoord-stadion.

“Financieel inzicht voor een breed palet” Mike Szovan

Mijn uitdaging is om tijdens elk gesprek begrijpelijk financieel inzicht te bieden. Vanuit diverse scenario’s en voor werknemers met allerlei verschillende achtergronden. Ik ben sinds 2014 Financieel Planner bij Ecclesia. Het mooiste vind ik de vrijheid in mijn werk en de fijne collega’s. Ik woon samen op het platteland, waar rust en saamhorigheid hoog in het vaandel staan. Verder houd ik van motorrijden, skivakanties en verre reizen. Mijn lijfspreuk is ‘Live your life!’

“Pensioen laagdrempelig maken” Ron Langhorst

Ik wil pensioen laagdrempelig onder de aandacht brengen en mensen uitdagen hun persoonlijke situatie in de gaten te houden. Al 36 jaar werk ik in deze branche waarvan 10 jaar voor Ecclesia. Het leukste aan mijn werk vind ik de aardige collega’s, veel vrijheid en klanten uit veel verschillende branches. Ik heb een vriendin, vier kinderen, twee bonuskinderen en één kleindochter. Ik ben sportief en wandel graag met de hond.

Ook financieel fit & vitaal worden?

Wij hebben al meer dan 42.000 mensen geholpen met waardevol financieel inzicht.

Waarom Financieel Fit & Vitaal voor mij?
  • ✓ Vertrouwd

    Vertel volledig in vertrouwen jouw wensen en doelen

  • ✓ Inzicht

    Krijg inzicht van bekwame financieel experts

  • ✓ Financiële rust

    Ervaar rust over je financiën door helder inzicht én overzicht