Over Ecclesia EBC

  “Dik twee decennia jaar ervaring, een enthousiast team van 40 adviseurs en een heldere visie”

  Ecclesia EBC maakt financiële diensten rond Employee Benefits en Financial Planning ondersteunend aan de doelen van werkgevers én werknemers. Met de invulling van duurzame inzetbaarheid (duurzaam presteren), pensioen, zorg, inkomen en vermogen stellen wij onze relaties in staat bewust te kiezen en hun doelen te bereiken. Zo bereiden we werknemers én werkgevers voor op verandering en begeleiden ze bij de keuzes die dat met zich meebrengt. 

  Dit maakt Financieel Fit en Vitaal uniek

  Financieel Fit en Vitaal is het maatwerk Financieel Inzichtprogramma van Ecclesia EBC om medewerkers te helpen met hun financiële fitheid en vitaliteit. Een vaak onderbelicht – maar oh zo belangrijk – aspect in HR beleid. Financieel Fit en Vitaal verbindt de menselijke factor met de financiële. Persoonlijke wensen en doelen met professionele verwachtingen en ambities. En de stip op de horizon met de stappen ernaartoe.

  Wij begrijpen de wens en de noodzaak om flexibel en wendbaar te zijn. En we begrijpen de natuurlijke weerstand van de mens tegen verandering. Hoe moeilijk het kan zijn de gevolgen van financiële keuzes te overzien. En de drempels die dat opwerpt. Financieel Fit en Vitaal helpt je die drempels te verlagen en de juiste keuzes te maken op de weg naar financiële rust.

  Verplichte kost

  Het spreekt voor zich dat we een AFM-vergunning (nr. 12005092) heeft op basis van onze diploma’s. Onze permanente vakbekwaamheid hebben wij geborgd in onze processen. De wettelijk voorgeschreven dienstverleningsovereenkomsten lees je hier: (pensioen , vermogen, hypotheek, risico).

  Wij zijn volledig onafhankelijk en adviesvrij en de aandeelhouders hebben geen verplichtingen naar enige aanbieder van financiële producten. Lees onze algemene voorwaarden. Vanzelfsprekend respecteren wij je privacy en doen er alles aan om je gegevens zo zorgvuldig mogelijk te verwerken. Lees ons Privacy Statement en Gebruikersvoorwaarden voor Persoonlijk Jaarverslag. Ook confirmeren wij ons aan de klachtenprocedure en het klachteninstituut financiële dienstverlening (Kifid, aansluitnummer: 300.002470)