Voorbereid op een nare gebeurtenis

Wat als … over doemscenario’s denk je liever niet na. Maar door er af en toe wél aan te denken, verdwijnt die ongemakkelijke ‘wat als’-vraag naar de achtergrond. Zo ben je beter voorbereid op veranderingen waar je niet zelf voor kiest. En misschien zit je daar nu wel middenin. Wat betekent dat voor je inkomen? Wij geven je financieel inzicht bij blije én verdrietige gebeurtenissen in je leven. Zodat jij meer grip krijgt. En dat geeft rust.

Gesprek aanvragen

“Verhelderend en leerzaam, omdat je over deze materie kennis te kort komt”

Arbeidsongeschikt of ziek

Een burn-out of lang ziekbed, je moet er niet aan denken. Maar juist daarom moet je er wel aan denken. Zodat je weet wat dit betekent voor jouw inkomen en baan. Kun je nog gedeeltelijk werken? Wat is precies een WGA- of WIA-uitkering? Samen bereiden we jou voor op gebeurtenissen waarvan je hoopt dat ze niet gebeuren.

Financiële zorgen

Kun je niet goed rondkomen? Of maak je je zorgen over de toekomst? Inzicht in jouw financiële situatie geeft dan rust. Je weet dan bijvoorbeeld waar je op kan bezuinigen. Plan een gesprek met ons.

Heb je juist een financiële meevaller? Lees verder

Baan stopt

Ontslag, een faillissement of ‘boventallig’. Als jouw baan tegen je zin in stopt, zit je met vragen. Over je financiële situatie bijvoorbeeld. Wat doe je met de transitievergoeding? Hoe zit het met je WW-uitkering? Wat zijn de gevolgen voor je pensioenopbouw? We laten je graag de mogelijkheden zien.

Uit elkaar

CD van jou, CD van mij. Een echtscheiding of relatiebreuk is – los van alle emoties – gedoe. Vertrek je samen uit het huis of blijft je partner achter? Wat zijn de gevolgen als jullie gezamenlijke inkomen wegvalt? Als je uit elkaar gaat, steken een hoop zaken de kop op. Wij geven je financieel inzicht in de gevolgen.

Nieuwe liefde gevonden? Lees verder

Mantelzorg

Zorgen voor jouw naaste kan gevolgen hebben voor je inkomen. Ga je parttime werken of neem je verlofdagen op? Wat staat erover in je arbeidsvoorwaarden? We vertellen je graag wat er allemaal mogelijk is.

Overlijden

Als je overlijdt, wil je het goed geregeld hebben voor je nabestaanden. Wat zijn de financiële gevolgen? Hoe zit het met erfbelasting, schenkingen of nabestaandenpensioen? Niet leuk om over na te denken. Wel belangrijk.

Ook financieel fit & vitaal worden?

Wij hebben al meer dan 42.000 mensen geholpen met waardevol financieel inzicht.

Waarom Financieel Fit & Vitaal voor mij?
  • ✓ Vertrouwd

    Vertel volledig in vertrouwen jouw wensen en doelen

  • ✓ Inzicht

    Krijg inzicht van bekwame financieel experts

  • ✓ Financiële rust

    Ervaar rust over je financiën door helder inzicht én overzicht