Ons team

  “The only constant in this world is change”

  Een favoriete uitspraak op ons kantoor is ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Want al bestaat ons team uit onafhankelijke geesten, we weten dat we samen meer weten en verder komen voor onze klanten dan alleen. Al die verschillende expertises, specialismen en professionele obsessies leiden tot frisse inzichten en betere keuzes voor onze relaties. Synergie, dus. En dat is alles wat telt.

  Ruim 40 professionals staan naast u om uw doelstellingen te realiseren op het gebied van pensioen, zorg, inkomen en vermogen. Vakgebieden die continu in ontwikkeling zijn. EBC Nederland draagt uiteraard zorg voor de wettelijke kennisvereisten, maar ook voor praktijkgerichte oplossingen met oog voor budgettaire, bedrijfsmatige- en persoonlijke doelstellingen.

  Under construction

  Binnenkort stellen we ons hele team op deze pagina aan u voor. Kunt u niet wachten om ons te ontmoeten? Maak dan direct een afspraak via de mail of bel 010 24 11 220.

  Maak kennis met ons

  Marcel van Leeuwen

  Regie over je financiële leven is belangrijker dan ooit. Hoe zorg je dat je genoeg hebt om nu en later het leven te kunnen leiden dat jij wilt?
  Mail Marcel

  Paul Jansen

  Elke organisatie, ieder bedrijf wordt gemaakt door de mensen. Dus daar zorg je als werkgever voor. Want wat goed is voor je mensen, is goed voor de zaak.
  Mail Paul