KLM-ers over EBC Nederland: “Objectief oordeel van een derde zeer nuttig.” 

  Onze adviseurs voerden de afgelopen jaren honderden Financieel Inzicht gesprekken met KLM medewerkers. Persoonlijke gesprekken, die vaak al heel snel niet meer over geld gaan, maar over doelen, plannen, dromen en ambities. Want dat is de filosofie van EBC Nederland: geld moet een middel zijn om je leven in te richten zoals jij het liefste wilt. Geen doel op zich. 

  Na afloop van de gesprekken vragen we mensen ons te beoordelen op verschillende vlakken. Zowel over de kwaliteit van het gesprek als de mate waarin de adviseur zich inleeft in de situatie van deelnemers wordt met een 100% tevredenheidsscore beoordeeld. 87% geeft aan duidelijk zicht te hebben gekregen op de regelingen bij KLM als onderdeel van hun totale financiële situatie en de keuzes die ze verder zelf nog kunnen maken.

  “Een uiterst aangenaam, nuttig gesprek dat me zeker gaat helpen en waarmee ik verder kan,’ aldus KLM-er Jan Aarts. “Niet laatste maal dat ik met EBC Nederland in zee ga.” En KLM medewerker Astrid schrijft: “Alles wordt duidelijk uitgelegd en ze nemen de tijd voor je. Er worden ook tips aangedragen waar jezelf niet snel opkomt of nog nooit aan gedacht hebt.”

  Persoonlijk financieel dashboard

  Behalve het Financieel inzicht gesprek zelf, krijg je bij dit traject een jaar lang gratis licentie voor Persoonlijk Jaarverslag Online; een financieel dashboard waarin al je financiële gegevens samenkomen (inclusief eventueel die van je partner) en waarin je samen met je adviseur toekomstscenario’s kunt doorrekenen. Wat gebeurt er als je ineens terugvalt in inkomen? Of eerder wilt stoppen met werken? Hoeveel maanden kun je financieel overbruggen om jezelf om te scholen of een nieuwe baan te vinden? 85% van de deelnemers geeft aan dat het Persoonlijk jaarverslag online ze heeft geholpen bij het maken van keuzes. 

  Verslag met tips en aandachtspunten

  Ook krijg je na afloop een verslag met tips en aandachtspunten: 98% is daarover tevreden tot zeer tevreden. Meer dan de helft van de deelnemers heeft zich naar aanleiding van het gesprek en het verslag verder verdiept in de toekomstige financiële situatie. En 46% geeft aan op werk of privégebied een belangrijk besluit te hebben genomen. “Een plezierig, ter zake kundig onderhoud dat je een gedegen onderbouwing geeft voor de keuzes die je wil gaan maken,” aldus KLM medewerker Paul Langedijk

  Objectief en betrouwbaar

  Tot slot wordt ook de objectiviteit van EBC Nederland als onafhankelijke derde partij hoog aangeschreven. Jos van der Saag zegt daarover dat juist “het objectieve oordeel van een derde zeer nuttig” is. Onze adviseurs kennen alle regelingen van KLM en kunnen deze toepassen voor jouw persoonlijke situatie. Maar we kijken dus verder dan alleen dat stukje. Wat zijn je plannen, hoe sta je in het leven, welke dromen zou je nog willen waarmaken? Dat zijn de vragen waar het echt om gaat. Zoals ook KLM medewerkers Jane Hetharia heeft ervaren: “Door uitleg van EBC Nederland is mijn toekomstige financiële situatie erg duidelijk geworden en ben ik nu in staat om de juiste beslissing te nemen.” 

  Ben jij KLM medewerker en wil je weten of de vrijwillige vertrekregeling van KLM interessant voor je is? En hoe je de beste keuze maakt, gebaseerd op onafhankelijk advies? Ontdek wat EBC Nederland voor KLM medewerker kan betekenen

  Ervaringen van gebruikers:

  Load More...