Ontdek het geheim achter wendbare en weerbare medewerkers

  “Geld is het grootste excuus voor medewerkers om niet te doen wat ze zouden willen of moeten doen.”

  Heeft u moeite om uw mensen in beweging te krijgen? Om de doorstroming binnen uw bedrijf te bevorderen? Medewerkers in staat te stellen de juiste keuze te maken als ze geconfronteerd worden met een verandering van functie of boventalligheid? Deze whitepaper onthult het geheime ingrediënt van een echt succesvol DI-beleid. Ook in tijden van crisis. 

  Weerbare en wendbare medewerkers zijn een vereiste om als organisatie te overleven in deze tijd van snelle veranderingen en veel onzeker factoren. Het geheim om de arbeidsmobiliteit en de veerkracht en zelfredzaamheid van medewerkers te verhogen?

  Financieel inzicht in de gevolgen van veranderingen

  In deze white paper behandelen we een vaak onderbelichte kant van duurzame inzetbaarheid: het financiële aspect. Wendbaar, weerbaar en mobiel zijn vereist helder inzicht in veranderingen rond werken, anders werken, minder werken of stoppen met werken. Dan pas kunnen uw medewerkers bewuste keuzes maken, krijgen ze financiële rust of weten ze dat ze in beweging moeten komen. En in welke richting.

  Download nu de gratis whitepaper en ontdek:

  • Waarom duurzame inzetbaarheid juist nu zo belangrijk is
  • Waarom financieel inzicht cruciaal is in succesvol DI-beleid
  • Hoe financieel inzicht de veerkracht en mobiliteit van de organisatie en medewerkers vergroot.
  • Wat de EBC-benadering zo effectief maakt
  • Hoe je financieel inzicht structureel inbedt in je DI-beleid

  En als bonus: drie eenvoudige tips die je direct helpen de dialoog rondom de financiële kant van duurzame inzetbaarheid op gang te brengen.

  Vul in en download direct de whitepaper

  Door het formulier in te vullen schrijf je je automatisch in voor de nieuwsbrief van EBC Nederland. Na inschrijving kun je je voorkeuren aanpassen of je weer afmelden.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.